Işın Karaca: İzmir Marşı Nedeniyle Deport Edildim

Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen Işın Karaca, ailesiyle birlikte tatil için Atina’ya gitmek üzere yola çıktı ancak Yunanistan’a girişinde beklenmedik bir durumla karşılaştı.

Şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Atina’ya girişinin reddedildiğini ve “deport edildiğini” ifade etti.

Karaca, girişinin reddedilme gerekçesinin 2024 yılında Gümülcine’de seslendirdiği “Ne Mutlu Türküm Diyene” ve “İzmir Marşı” olduğunu söyledi.

Ailesinin ülkeye giriş yapabildiğini ancak kendisinin sınırda alıkonulduğunu belirten Karaca, yaşadığı durumu “saçma bir muamele” olarak nitelendirdi.

Sınır kapısında saatlerce beklediğini dile getiren Karaca, kendisine su bile verilmediğini ifade ederek yaşadığı süreci sosyal medya üzerinden paylaştı.

Daha sonra uçak bileti bulmakta zorlandığını söyleyen şarkıcı, duygusal anlar yaşadığını belirterek Türkiye’ye dönmek istediğini dile getirdi.