Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Resul Çelik’in Anadolu Fotoğrafları Sergisini Gezdi

Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi, fotoğraf sanatçısı Resul Çelik’in objektifinden hazırlanan “Anadolu Fotoğrafları Sergisi”ni ziyaret etti. Sergide Anadolu’nun farklı bölgelerinden yansıyan kültürel, tarihi ve doğal güzellikler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi, sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldı. Resul Çelik’in Anadolu’nun renklerini, yaşamını ve kültürel zenginliklerini yansıtan karelerinin büyük ilgi uyandırdığını belirtti.

Sanatın toplumları bir araya getiren ve kültürel mirası yaşatan güçlü bir araç olduğunu vurgulayan Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi, emeği geçen sanatçıya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Anadolu’nun eşsiz güzelliklerinin fotoğraf sanatına aktarılmasının genç nesillere önemli bir miras bıraktığını ifade etti.

Sergi, Rami Kütüphanesinde bir hafta süre ile ziyarete açık olacak.