Zeki Yavru Spor Zirvesi’nde Sezonun Futbol Oscarına Layık Görüldü

Turkuvaz Medya Spor Zirvesi kapsamında düzenlenen Sezonun Futbol Oscarları ödül töreni, spor dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ gibi önemli isimler katıldı. Zirvede, futbolun başarılı temsilcileri ödüllerini aldı.

Samsunspor’un tecrübeli kaptanı Zeki Yavru, gösterdiği liderlik, saha içi istikrarı ve mücadeleci futboluyla “Yılın Sağ Beki” ödülüne layık görüldü. 34 yaşındaki futbolcu, performansıyla hem takımına hem de genç futbolculara örnek oldu.

Yaşına rağmen formundan ödün vermeyen Yavru, sahada sergilediği oyun ve profesyonelliğiyle dikkat çekti. Bu başarı, kariyerinde yeni bir dönüm noktası olurken, Samsunspor camiasına da gurur yaşattı.