Fenerbahçe Parolapara 3-0 Develi Belediye Spor Kulübü

Fenerbahçe Parolapara 3-0 Develi Belediye Spor Kulübü

Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Efeler Ligi’nin üçüncü haftasında Develi Belediye Spor Kulübü’nü konuk etti. 25-22, 25-22, 25-14’lük setler sonucu karşılaşmayı 3-0 kazanan Fenerbahçe, 3’te 3 yaptı.
 
Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt da izledi. Fenerbahçe, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla sahaya “SONSUZA DEK CUMHURİYET!” yazılı pankartla çıktı.
 
Fenerbahçe maça; Vahit Emre Savaş, Drazen Luburic, Yiğit Gülmezoğlu, Mahdi Jelveh Ghaziani, Dick Kooy, Murat Yenipazar altısı ile liberolar Hasan Yeşilbudak ve Caner Dengin’le başladı.
 
Dengeli geçen ilk seti, son bölümdeki hücum performansıyla 25-22 kazanan Fenerbahçe Parolapara, karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette ise son bölümdeki blok-autlarla skor avantajını eline geçirerek seti 25-22 önde tamamladı. Üçüncü sette ise Murat Yenipazar’ın servis turunda gelen servis sayıları ile Vahit Emre Savaş ve Luburic’in hücum sayılarıyla farkı açan Fenerbahçe Parolapara, rahat oynadığı bu seti 25-14, maçı da 3-0 kazandı.

Fenerbahçe Parolapara, ligin 4. haftasında 29 Ekim Pazar günü Bigadiç Belediyesi’ne konuk olacak.


Haberi Paylaş: https://guncelanaliz.com/?p=4261

Dünya