Kılıçdaroğlu böyle meydan okudu: Bir milim bile geri adım atmayacağım

Kılıçdaroğlu böyle meydan okudu: Bir milim bile geri adım atmayacağım

CHP Gençlik Festivali’nde gençlerle bir araya gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Sevgili gençler şundan emin olun, baskılar var biliyorum, tehditler var biliyorum ama Bay Kemal bir saniye bile bir milim bile geri adım atmayacaktır. Onların tehditleri bizi yıldıramaz. Bir diktatörü yolcu etmeye hazır mısınız?” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde ‘Geleceği Kur’ başlığıyla düzenlenen Gençlik Festivali’nde gençlere seslendi. Kılıçdaroğlu, sahneye çıkarken, tribünlerdeki gençler, “Ben Kemal, geliyorum” pankartı açtı. Gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, “418 milyar doları tahsil etmek için, birilerinin kayığına asla binmeyeceğiz. Birilerinin sözünü asla dinlemeyeceğiz ve bunun için güveneceğim alanlar gerekiyor. Güveneceğim kişiler gerekiyor, en büyük güvencem bu ülkenin gençleri sizlersiniz. Sizin hakkınız olan parayı alacağız o parayı size teslim edeceğiz. Sevgili gençler şundan emin olun, baskılar var biliyorum, tehditler var biliyorum ama Bay Kemal bir saniye bile bir milim bile geri adım atmayacaktır. Onların tehditleri bizi yıldıramaz. Bir diktatörü yolcu etmeye hazır mısınız?” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“BİZİM MÜCADELEMİZ ADALET MÜCADELESİDİR”
“Evet gençler. Gençlik Kolları Genel Başkanımızı dinlediniz. Size vaatleri var. Hiç endişe etmeyin o vaatlerin tamamını ama tamamını hayata geçireceğim. Söz veriyorum sizlere. Diyeceksiniz ki, ‘parayı nereden bulacaksın?’ Öyle değil mi? Hiç endişe etmeyin, devleti soyan 418 milyar doları iç edenlerden her santimini tahsil edeceğim, her santimini alacağım. O para sizin paranız, o para doğmamış bebeklerin parası, o parayı alacağım gençlere adayacağım. Size vereceğim o parayı. O parayı almak için ve gençliğe vermek için mücadele yolu açıktır. Mücadele edeceğiz ama bizim mücadelemiz onların mücadelesi gibi değil. Bizim mücadelemiz hak mücadelesidir, adalet mücadelesidir, gençliğin hakkını teslim etme mücadelesidir.


Haberi Paylaş: https://guncelanaliz.com/?p=2674

Genel