Erdoğan’dan kara harekatı mesajı: En kısa sürede tankımızla, askerimizle kökünü kazıyacağız

Erdoğan’dan kara harekatı mesajı: En kısa sürede tankımızla, askerimizle kökünü kazıyacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri’nde ‘Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri ile Yeni Yerleşim Bölgesi Açılış Töreni’ne katıldı. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile çok sayıda kişi yer aldı.

Projelere ait video gösteriminin ardından kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hizmetlerimizin, yollarımızın, tünellerimizin ve yerleşim yerimizin; ülkemize, milletimize bilhassa da Yusufeli kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum.

Yusufelili kardeşlerimiz, bu eserin ülkemize kazandırılması için doğdukları, büyüdükleri evlerini, iş yerlerini, geçmişlerini geride bıraktı. Her ne kadar kendilerine daha modern evler, iş yerleri, yepyeni bir ilçe inşa etmiş olsak da bunların hiçbirinin Yusufelili kardeşlerimizin yaptıkları fedakarlığın karşılığı olmayacağını biliyoruz. Öncelikle her bir Yusufelili kardeşime; ülkemizin ve milletimizin geleceği için sergiledikleri takdire şayan fedakarlık sebebiyle şahsım, milletim adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.


Haberi Paylaş: https://guncelanaliz.com/?p=2036

Siyaset